Az élelmiszerek és egyéb hűtést igénylő termékek tárolásánál nélkülözhetetlenek a különböző hűtő ill. fagyasztókamrák. A tárolandó terméktől és az elérni kívánt hőfok tartománytól függően kell a kamratestet és a hűtéstechnikát kiválasztani.
Hűtőkamrák, ipari hűtőgépek
Kamratestek:
Utólagosan szétbontható, bővíthető, 920 mm szélességű, 60-200 mm vastagságú, fém borítású poliuretánhabos panelekből állnak. A panelek hőhíd mentesen csatlakoznak egymáshoz és megfelelnek a tisztíthatósági előírásoknak.
Hűtéstechnika:
A hűtőkamrákhoz a Megrendelő által megadott adatok határozható meg a szükséges hűtőteljesítmény.
Sokkolási eljárás:
Ezzel a technológiával valósítható meg a gyorsfagyasztott termékek előállítása. Segítségével elérhető, hogy a kifagyasztás után a termék megőrizze állagát, frissességét és ízét.
Tanácsadás – Ingyenes felmérés – Tervezés- Forgalmazás – Telepítés garanciával – Szakszerviz