Hűtőpaplan


paplanA reflektív szigetelési technológiát eredetileg a NASA fejlesztette ki az űrhajósok számára, hogy megvédje őket a túlhevüléstől, a kihűléstől és a sugárzástól egyaránt. Ez egy nagyon ellenálló ugyanakkor pille könnyű anyag. Több évtized gyakorlatban tesztelt kísérlet áll a háttérben.

A termékek megbízhatóságát és össze nem hasonlíthatóságát más termékekkel szemben mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2014 februárjától hivatalos kizárólagos beszállítója az Egyesült Államok kormányának, mind a hő és fagy érzékeny csomagok-küldemények, mind a szállítmányok védelmére kizárólag e termékeket fogják használni, ami önnek is biztosítékot ad hogy áruja 100%-ban biztonságban van.

A takaró védi termékeit  UV, Hő hatás és Fagyás ellen is. Mostantól egy “klímatizált” vagy akár “hűtött” helyet is tud biztosítani saját különálló raklapja részére egy nem klímatizált kamion, raktár, konténer belsejében, vagy akár a szabad ég alatt.  Klímatizált vagy hűtött szállítás standard szállítási áron! A speciális takaróink elérhetőek az Standard  kategóriájú  fólia/buborékos vagy az extrém hőmérséklet különbségekre kifejlesztett  anyagból.

Az anyag egészségre káros összetevőket nem tartalmaz, magas hőmérsékletű fertőtlenítéssel tisztítható.

Védelem a meleg ellen

Nyári 5 napos teszt

5  C° Ingadozás a takaró alatt, 14 C° Ingadozás a raktérben

paplan teszt celsius nyári 5 nap

Védelem a hideg ellen

Téli 3 napos teszt

7 C° Ingadozás a takaró alatt, 18 C° Ingadozás a raktérben

paplan teszt celsius téli 3 nap

Ezzel az eszközzel a jogszabályok szerinti hűtött szállítás belföldön tökéletesen megoldható, hisz a leghosszabb távolságon belül is biztosítható a 18 fok. Egy ellenőrzésnél elegendő a műszeren a hőfok leolvasása.

Ajánljuk mindazoknak, akik nem kívánják vagy nem tudják halottszállító járművük vagy valamennyi gépjárművük hűthetőségét megoldani – ez az eszköz a mobilitása folytán az éppen aktuálisan szállítást végző járműbe áthelyezhető. A paplan bármely koporsóra felhelyezhető, használat után összehajtva tárolható. Élettartama – amennyiben nem szakítják ki – gyakorlatilag korlátlan.